“Mintea-mi aluneca pe cifrele din fata mea, dar nu se opreste decat dincolo de marginea biroului, pe o fotografie din vacanta unde eram alaturi de ai mei. Trag aer in piept si simt in fiecare por al pielii mele briza marii pe care am lasat-o in urma cu ceva timp. N-as putea spune ca sunt nostalgic! Nu, nu sunt nostalgic pentru ca am atata energie in mine incat m-as arunca in cele mai mari valuri! Mai degraba ma simt bine, iar starea asta ma cuprinde, culmea, de cate ori vin la birou. Stiu sigur asta pentru ca se intampla in fiecare zi, de vreo doi ani incoace, iar la celalalt job eram taman invers. Acolo ma simteam obosit, nu aveam aer, iar somnul ma cuprindea la fiecare 3-4 ore. Asta a fost si motivul pentru care am plecat. Hai, gata! Randament maxim si azi, iar in week-end plecam la munte!”

Cele mai mari provocari in gandirea unui spatiu industrial sunt legate de a asigura suficienta lumina naturala tuturor angajatilor, dar si de modalitatea prin care aerul proaspat sa ajunga permanent in interior, iar umezeala sa fie reglate in cote rezonabile. In acest sens, Stonehemp, amestecul de var si canepa din care noi realizam peretii si izolatia cladirilor, prin calitatile sale deosebite demonstrate, respirabilitate si reglarea continua a umiditatii, participa activ la producerea unui climat interior propice desfasurarii unor activitati diverse, in respect fata de sanatatea oamenilor. Mai jos, aveti atasata o galerie cu fotografii realizate in Germania, intr-o hala de dimensiuni mari care cuprinde si o sectiune dedicata birourilor. Va invitam sa le vizionati, lasandu-va pe dumneavoastra sa descoperiti trairile pozitive pe care le au angajatii care-si desfasoara acolo activitatea profesionala zilnica.

Mai multe detalii puteti gasi in cadrul rubricii STONEHEMP a acestui website.

“Inchideam ochii, stateam asa cateva secunde pana cand ma obisnuiam, dupa care intindeam mana spre perete: simteam broboanele fine din tencuiala… – continuare »

“Fie ca este un apartament, ori o constructie pe pamant, cu o singura camera sau cu doua etaje, casa fiecaruia dintre noi este rodul viselor, al imaginatiei… – continuare »